O nama

Stovarište MEGAPROFIL osnovano je 2010. godine kao dopuna asortimana postojeće gvožđare a u cilju zaokruženja kompletne ponude “od temelja do krova”. Svake godine širimo ponudu i trudimo se da pratimo trendove u građevinarstvu. Jedna smo od retkih firmi gde možete rešiti bilo koji segment gradnje bez izuzetka i gde na upit možete dobiti sve što ste zamisli u vrlo kratkom roku čak i ako to nije deo naše ponude.

Kontaktirajte nas

Deo asortimana čine giter i betonski blokovi, armatura, crep, lepkovi,glet mase, hidro-termo izolacija i fasade, cevi i limovi, leksan,elementi za odžake “Šidel”, tegola,salonit,OSB ploče,siporeks blokovi, rezana gradja, krovni lim, vetar lajsne, laminat, ukrasne stiropor lajsne i plafonske obloge,grif pletiva,kamen teraco zrno u bojama,ukrasni kamen beli oblutak…

Pletenje armature po vašim merama i izrada fert gredica. Takođe vršimo usluge prevoza i istovara robe kamionima sa dizalicom kao i prevoz rasutog materija kiperom. Garancija našeg dugogodišnjeg poslovanja su poštovanje rokova kao i kvalietet robe i usluga koje pružamo. Ukoliko želite ponudu za projekat na kome radite ili Vam je potrebna konsultacija, budite slobodni da nas kontaktaktirate a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše poverenje.